JUPINI
PolishEnglishSpanishGermanFrenchItalian
PolishEnglishSpanishGermanFrenchItalian

Polityka prywatności Facebook

Polityka prywatności fanpage JUPINI na Facebook.com

 

  1. Współadministratorem Twoich danych osobowych obok Facebook LTD. jest: Tds Company Klaudia Kowalska-Karnia Krasieniec Stary 9f 32-095 Iwanowice Polska REGON: 120697880 NIP: 682-169-32-43, prowadząca profili JUPINI na platformie Facebook.
  2. Kontakt ws. Twoich danych osobowych: napisz do nas na Facebooku lub na nasz adres mailowy: office@jupini.com
  3. Cel przetwarzania danych osobowych: Twoje dane są przetwarzane w celu prowadzenia przez firmę TDS fanpage na platformie Facebook, w szczególności w celu kontaktowania się z Tobą, udzielania Ci odpowiedzi, organizowaniu konkursów oraz prowadzenia marketingu bezpośredniego.
  4. Wszelkie informacje zawarte na Państwa profilu oraz aktywności wynikające z jego użytkowania są bezpośrednio administrowane przez Facebook ltd. z siedzibą w Irlandii.
  5. Kategorie przetwarzanych danych osobowych:
    1. identyfikator Facebooka (zawierający imię i nazwisko lub pseudonim);
    2. zdjęcie profilowe;
    3. inne zdjęcia (które również mogą przedstawiać wizerunek) wynikające z relacji fanpage- użytkownik. Umieszczanie zdjęć na naszym fanpage jest dobrowolne;
    4. treść Twoich komentarzy oraz treść rozmowy prowadzonej przez aplikację Messenger;
    5. dane, które nam dobrowolnie podasz w toku komunikacji z nami: adres mailowy, numer telefonu;
    6. dane o Twojej aktywności na naszym fanpage (kliknięcia w linki, deklaracje wzięcia udziału w wydarzeniach, reakcje na wyświetlane z naszego zlecenia reklamy etc.);
  6. Źródło przetwarzanych przez nas danych osobowych:
    1. Wysłanie do nas zapytania na czasie lub wiadomości na nasza skrzynkę odbiorczą;
    2. Napisanie na naszym profilu komentarza, wklejenie zdjęcia lub innego materiały graficznego;
    3. Kliknięcie guzika „Lubię to” lub wstawienie tzw. emotikony.
    4. Nie kupujemy ani nie sprzedajemy Twoich danych osobowych.
  7. Przekazanie nam Twoich danych jest całkowicie dobrowolne, nie jest wymogiem zawarcia umowy.
  8. Przetwarzanie danych osobowych odbywa się w oparciu o następujące podstawy prawne:
    1. 6 ust. 1 lit. a RODO, tj. na podstawie Twojej zgody, którą wyrażasz kierując do nas zapytanie. Zgodę możesz wycofać w taki sam sposób, w jaki ją złożyłeś.
    2. 6 ust. 1 lit. b RODO, tj. w celu wymiany informacji o naszej ofercie handlowej przed zawarcie umowy.
    3. 6 ust. 1 lit. f RODO, tj. na podstawie naszych prawnie uzasadnionych interesów, jakim jest prowadzenie marketingu bezpośredniego oraz analizowanie danych statystycznych ruchu na naszym fanpage.
  9. Nie profilujemy Twoich danych osobowych i nie podejmujemy wobec Ciebie automatycznych lub indywidualnych decyzji opartych za profilowaniu.
  10. Przekazywanie danych: Twoje dane osobowe nie są przekazywane innym podmiotom, poza przypadkami, o których mowa w Regulaminie Facebook.
  11. Okres przechowywania danych: dane osobowe będą przechowywane na czas 30 dni od udzielenia odpowiedzi na Państwa pytania albo do momentu zakończenia współpracy lub na czas przedawnienia roszczeń (co do zasady 3 lata lub 6 lat) - jeśli zajdzie konieczność obrony naszych praw lub dochodzenia naszych roszczeń. W przypadku danych osobowych ujawnionych przez Ciebie w treści napisanych komentarzy, będą one dostępne na naszym serwisie do czasu usunięcia ich przez autora.
  12. Twoje dane osobowe gromadzone przez Facebook tj. historia wpisów, historia aktywności w aplikacji Messenger, historia aktywności poprzez aplikację Instagram podlega retencji na zasadach określonych regulaminem Facebooka.
  13. Twoje prawa odnośnie przetwarzanych przez nas danych osobowych:
    1. Prawo dostępu do treści swoich danych,
    2. prawo do uzyskania ich kopii (jeśli będzie istniała taka możliwość),
    3. prawo do ich sprostowania,
    4. prawo do usunięcia,
    5. prawo do ograniczenia przetwarzania,
    6. prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania, w tym wobec prowadzenia marketingu bezpośredniego wobec Ciebie
    7. prawo do przeniesienia Twoich danych osobowych (jeśli będzie istniała taka możliwość).

 

Masz prawo wnieść skargę do organu nadzorczego, którym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych (adres: ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa, www.uodo.gov.pl).

100% bezpieczne płatności

GWARANCJA JAKOŚCI

Setki zadowolonych klientów

Zapisz się do newslettera
Aby być na bieżąco z promocjami i nowościami
envelope-oclosemoneyusercartdiamondclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram